Kapaklı Meslekî Eğitim Merkezi

WEB https://kapaklimesem.meb.k12.tr
Adres : İNÖNÜ MAH. PINAR BUL. NO 17 KAPAKLI / TEKİRDAĞ
VİZYON : Atatürkçü bilgi ve tecrübeye değer veren, kamu-özel girişimi ile uyumlu, güler yüzlü, nezih ve motive bir yönetime sahip, Uluslararası değerlere ve kültür farklılıklarına saygılı, geleneksel kültürümüz ile modern, çağdaş ilkeleri bünyesinde barındıran, öğrencilerine yeterli sosyal ve akademik desteği veren, İşletmelerle iş birliği yaparak gelişimi sürekli kılan, Teknolojik yenilikleri takip eden, inovasyona açık, kurumsal kaliteyi yakalamış bir mesleki eğitim merkezi olmak.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin Temel İlkeleri doğrultusunda, görev ve sorumluluklarını bilen, çevresine duyarlı, problemlere çözüm üretebilen, yenilikçi düşünen, kendisini sürekli iyileştirip geliştirebilen hedeflerini gerçekleştiren, hızla ilerleyen teknolojik gelişmelere uyum sağlayan ve yılmadan çalışan, örgün ve yaygın eğitim düzenleyen kamu-özel sektörünün ihtiyaçları doğrultusunda kaliteli ara eleman yetiştiren mesleki eğitim merkezidir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl